Ако имате излишни килограми, задължително трябва да ползвате капките Хепавитал

Ако имате излишни килограми, задължително трябва да ползвате капките Хепавитал. Дори не е нужно да си правите изследвания – със сигурност имате мазен черен дроб

 

Всеки, който има излишни килограми, трябва да направи прочистване с капките Хепавитал. За мен това важи с пълна сила, защото започнах да правя прочистване с капките Хепавитал, отидох и си направих изследвания, и резултатите ми бяха по-добри от времето, когато още не бях напълняла. Аз си пазя всички изследвания, и знам. Правя проверка, сравнявам.

Истината е, че докато бях дебела, не обръщах внимание на здравето си. Не ходех на лекар, не се интересувах. Истината е, че ме беше страх. И за да се справя с този страх, реших че ще е добре да обърна малко внимание на онова, което се случва със здравето ми.

Ужасно е да си дебел. И да знаеш, че това сам си си го докарал. Че няма друг виновен. И че само ти си човека, който може да си помогне.

Аз напълнях, защото много обичах да си похапвам. И не на последно място – нямах никакъв контрол над себе си. Постоянно си повтарях какво трябва да направя, и постоянно отлагах да направя необходимото. Докато не дойде време, в което нямаше дреха, която да ми става. И докато аз самата не се почувствах зле от това.

Сега съм добре. Но трябваше да мина през Ада, за да се справя. И това беше моят урок за здраве!

Лина Г. от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On