Алкохолът увреди черния ми дроб

Спрях навреме, за да не бъде увреждането безвъзвратно

алкохол черен дробКойто не е бил на моето място, той не може да разбере колко пагубно нещо е алкохола. Имам много приятели, които злоупотребяват с пиенето. Срещнал съм ги докато аз самия се бях пристрастил. Тогава пиехме без много да се замисляме какво може да ни причини това.

Аз спрях, защото се разболях от хепатит. Ако не се бях разболял най-вероятно щях да продължавам да пия, не знам. Покрай хепатита разбрах колко зле е черния ми дроб и колко зле ще продължи да става, ако не спра да пия. Те двете неща така или иначе бяха несъвместими. Казаха ми, че като изляза от болницата ще трябва да пазя диета и това включвало да не пия. Аз в началото малко се дръпнах, защото не можех да си представя как ще стане тази работа, но после като видях дебелия и се осъзнах, че това всъщност е за мое добро. Не съм вярвал, че тъй от раз ще спра, но честно казано, животът ми беше по-мил.

Сега диетата я пазя, не пия алкохол никакъв, ама оттогава са минали едно 3 години поне. Опитах Хепавитала като алтернатива на диетата, пия го само в дните, в които се разтоварвам и пак ми е добре. Поне след като го спрях да го пия се почувствах много добре. Аз по принцип съм за всякакви природни работи, стига да има полза от тях.

Кирил Колев от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On