Черният ми дроб пострада при алкохолизъм, спасиха го капките Хепавитал

Алкохолизъм съсипа черния ми дроб, но намерих средство, с което да възстановя неговото здраве и добра работа, както и да „изчистя“ последиците от алкохола

alkoholizam

Черният ми дроб пострада при алкохолизъм, спасиха го капките Хепавитал

Алкохолизъм разболя черния ми дроб. Лекарите казват, че имам много тежка форма на стеатоза, която не се лекува лесно. Аз сам си съсипах здравето, значи трябва и сам да си го поправя. Заех се с тази задача, като първо реших да се справя с моя алкохолизъм.

Преди няколко години, мисля че бяха две-три, попаднах да една информация за капки, които помагат при алкохолизъм. Тогава започнах да ги взимам, а заедно с тях и капките Хепавитал. това беше някаква промоция. Аз бях забравил за това, но се сетих преди време, когато лекарите ми казаха, че имам сериозен проблем с черния дроб, провокиран от моя алкохолизъм.

Издирих информация, и така попаднах на вашия сайт. За мен е много важно това, че ползвам капките Хепавитал, защото от останах доволен от Алкофитала, който се справи чудесно със зависимостта към алкохола. Засега не искам друго да казвам, а само да подчертая, че се чувствам много добре. И лекарят го каза, като ми видя изследванията.

Надявам се подобрението да продължи и аз да победя стеатозата така, както победиох уж непобедимия алкохолизъм. Ще продължавам да правя прочистването на черния дроб с капките Хепавитал, като се надявам след още две-три прочиствания резултатите да са още по-добри.

Стоян Филипов

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On