Аз си осигурих спокойни старини!

Парите са необходими, но от здравето по-важно няма

 

спокойни стариниМоето желание от тук нататък е да съм здрава. Нищо повече не искам. Животът ми не е бил есен, като на всеки човек в тази държава, но онова, което разбрах през всичките 57 години живот е, че най-важно е здравето. Човек като е здрав може да постигне всичко. Имам желание поне онова, което ми остава, да го изживея спокойно. Не съм си мислила, че ще дойде ден, в който да го кажа, но поглеждайки назад виждам, че съм права. Когато човек започне да мисли и да се грижи за себе си, той започва да мисли и да се грижи и за хората около него.

Преди около 15 години прекарах вирусен хепатит. Тази болест е като диабета. Хване ли те, пускане няма. Оттогава насам не съм престанала да правя разни дребни, но необходими неща за моето здраве. Неща, за които преди това не ми е идвало на ум. Прочистването на черния дроб е само част от онова, което правя сега. покрай моите здравни амбиции аз запалих и съпруга си и сега двамата уплътняваме времето си като ходим на планина и разни здравни сбирки.

Това лято и двамата направихме прочистване с капките Хепавитал. Затова сега пиша тук със задоволство от постигнатото. За първи път от много време насам аз мога да кажа, че усещам промяната в себе си. Доказателство за това са и добрите изследвания, които си направих преди месец. Смятам да си поръчам нови дози от капките за прочистване на черен дроб и жлъчка Хепавитал за пролетните пости и така да посрещна лятото с още повече сила и енергия.

Калина Григорова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On