Капките Хепавитал – живот без мазнини за черния дроб!

Без мазнини за черния дроб, без излишни килограми, без притеснения за здравето и без излишна паника – това се постига след прочистването с капките Хепавитал

bez maznini

Без мазнини за черния дроб може да се живее много добре. От опит ви го казвам. Успях да направя три прочиствания на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал, и искам да ви кажа, че по-добро средство за това няма. Няма и по-невероятно усещане – да знаеш, че полагаш някакви грижи за тялото, да виждаш резултатите от тези грижи.

Всичко е много хубаво след една година пълна програма за здравето на черния дроб. Храна без мазнини, това означава и черен дроб без мазнини, нищо че не винаги е необходимо да се яде само постно и сурово. Иска си и месце черния дроб, но всичко трябва да е в границите на нормалното.

Аз започнах да правя прочистване на черния дроб, защото се чувствах много зле. Зле във всяко едно отношение. Избрах капките Хепавитал, защото те ми бяха препоръчани от моя близка колежка, която винаги изглежда страхотно, и всички ние искаме да изглеждаме като нея, но не винаги можем. Може би, ако продължа да спазвам тази програма, да живея без мазнини, да прочиствам черния дроб, да съм внимателна към здравето си, може би тогава ще мога да кажа, че се чувствам по-страхотно от сега, нищо че сега точно аз се чувствам наистина добре – по-добре от всякога.

Мими Борисова от Габрово

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On