Без съжаление губя всеки следващ килограм

Много грешите ако си мислите, че излишните килограми могат да причинят само трудно намиране на дрехи и малък дискомфорт

 

отслабване

Който е бил дебел или все още е дебел знае най-добре какво означават излишните килограми. Аз все пак уверено вървя по пътя на бившите дебелаци. Някак неусетно станах 97 килограма. На 34 години съм и съм висока около метър и шейсет. Направо грозна картинка бях. И като се сетя как все си виках: Ето, от утре почвам диета. Това утре все пак дойде, но едва след като се разболях, и то сериозно. Е, не чак толкова сериозно, но все пак си е проблем. Няма да изпадам в подробности за това какво ми е точно, но по-важното е, че причина за болестта ми са излишните килограми.

Сега вече съм малко по-слаба. Успях да отслабна с 6 килограма за месец и половина. Взех си капките Хепавитал заради заболяването на черния дроб, да го прочистя и да се освободя от шлаките, които бях натрупала. Оказа се, че благодарение на прочистването на черния дроб, аз започнах да слабея. Разбира се, това не се случва от самосебе си, но все пак се подготвих за някакво ограничение. И започнах да го спазвам. Защото тук вече не ставаше въпрос за някакво отслабване ей така, защото съм качила малко Тук вече ставаше въпрос за живота ми и за здравето ми.

Станислава Войнова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On