Билковите капки Хепавитал са мой постоянен спътник от две години

Започнах прочистване на черния дроб преди две години с капките Хепавитал

хепавитал Аз имам анемия от много дълго време. Заради състоянието ми всяка грижа за здравето ми е добре дошла. Интересното е, че макар и заболяването ми да не е свързано с черния дроб, след като започнах прочистването, аз започнах и да се чувствам много по-добре. Знам, че черния дроб прочиства и кръвта, и това може да е оказало влияние.

Анемията е болест, при която има само подобрение. Трудно може да се излекува човек. Още повече, че при мен това състояние е още от детството ми. Често ми се е случвало и да имам адски главоболия заради анемията. Знам, че в днешно време човек трудно може да се довери на каквото и да е, но аз се доверих на капките Хепавитал. В началото ми беше малко странно, и имаше известно съмнение, да, но след това започнах да се чувствам по-добре след всеки изминал ден. Това ми беше достатъчно, за да продължа.

Не винаги решението на проблема е там, където ние мислим. Понякога се така, че решението идва от там, откъдето най-малко сме очаквали. Точно така се получи при мен – получих облекчение и сила след като започнах прочистване на черния дроб с капките Хепавитал.

Христина Стоилова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On