Благодарение на капките Хепавитал се отървах от огромния корем

С помощта на капките Хепавитал най-накрая се отървах от огромния корем. Имах някакво необяснимо издуване на корема, което не разбрах от какво беше

капките Хепавитал

Капките Хепавитал ми помогнаха да се справя както с прочистването на черния дроб, така и с изчистването на дебелото черво. Това спомогна да се освободя от ужасно издутия корем, който имах. Не знам дали заради доброто прочистване на черния дроб, или заради това, че капките Хепавитал ми помогнаха да си изпразня добре дебелото черво, но вече мога да се навеждам нормално. Просто беше нещо невъзможно преди. А сега не е така. Сега нещата са много по-различни за мен. По-добре се чувствам и даже отслабнах.

Ще продължа да взимам капките Хепавитал, за да се задържи този хубав ефект, който имам. Искам също така да кажа, че откакто направих прочистването с тези билкови капки аз се чувствам много по-освежена и пълна с енергия. За мен всичко това е ново, позабравено усещане. И съм много щастлива, че мога да споделя тези добри новини за моето здраве.

Мисля, че капките Хепавитал могат да се взимат и от не чак толкова болни хора, като мен. Дано да съм помогнала на някой с тази информация, че да има повече хора, които да се чувстват така добре, както аз се чувствам.

Мира К. от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On