Болен зъб разби цялото ми здраве

Всяко отлагане и всяка пропусната консултация с лекар може да бъде фатално, не само за здравето, но и за живота, понякога

болен зъбАз съм нагледен пример за това как немарливостта може да ви струва здравето, да струва и много пари, а заради същата тази немарливост може да загубите и живота си. Казвам ви от личен опит – може да вземете пари назаем, но направете така, че да отидете на лекар. Особено ако имате проблеми със зъбите, като мен.

Аз от много време имам болки в един зъб, който е под мост. Надува се, подува се, боли – аз все съм зает, все нямам пари, пия някакви болкоуспокояващи и антибиотици с шепи, жабуркам се с разни води с какви ли не неща в тях. После зъбът минава, отокът спада, аз се стабилизирам уж, и продължавам, без да подозирам дори какво си причинявам.

Преди два месеца обаче болките станаха нетърпими. Наложи се да се махне моста и да се извади зъба. Така бях гноясал, че гнойта се беше циментирала, и заради това упойката почти не ме хвана.

Тази гной беше нанесла страхотни поражения на цялото ми тяло и най-вече на черния дроб. Аз се чудех защо ме боли корема, а то било черния дроб, който се беше уголемил от токсините. С капките Хепавитал успях да изчистя всико и доби корема ми спадна, а той се беше уголемил заради черния дроб пак. Какво да ви кажа – повече никога няма да причинявам подобни вреди на тялото и на здравето си. Сега се чувствам много по-добре отпреди че ходя два пъти в седмицата на зъболекар, за да оправи и другите зъби, които са зле. не искам да се получава никога това, което преживях.

Христо Христов от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On