Болният черен дроб не боли

Болният черен дроб не боли и няма как да разберете дали всичко с него е наред

bolniyat cheren drob
Болният черен дроб не боли и ако има някаква неизправност, то тя трябва да бъде открита от лекар. За целта се правят редовни прегледи и изследвания, които никак не са скъпи.

Болният черен дроб може да напомни за себе си, само ако вече нещата са станали необратими. Може да се чудите защо имате обриви, защо кожата ви е суха и се лющи, може да започнете да лекувате бъбреците, защото имате чести отоци на тялото, но едва ли ще обърнете внимание на факта, че всичко това може да се случва, защото болният черен дроб не може да работи нормално. Ще отидете на кожен лекар, ще хвърлите маса пари за скъпи лекарства и мазила, и накрая няма да има почти никакъв ефект. Болният черен дроб може да бъде излекуван дори и само с един подходящ хранителен режим.

Не ви пожелавам да ви се случи всичко това, защото аз минах по този път. Минах, и се отървах само с няколко дни в болница и назначен почти доживотен режим на хранене. Спазвам диета, прочиствам черния дроб и с капките Хепавитал, и се надявам всичко да е наред след време. Затова не забравяйте – болният черен дроб изисква малко внимание, за да оздравее и да свърши след това огромен обем работа.

Христо Тонев от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On