Целината спасява от рак на панкреаса и черния дроб

Съставка в целината намалява риска да се развие рак на панкреаса с 87%

celina

Съставка в целината намалява риска да се развие рак на панкреаса с 87%

Това е флавоноидът лутеолин, който потиска способността на туморите да произвеждат нужните за растежа им мастни киселини. Той действа срещу различни видове тумори – в гърдата, в простатата, в белия и черния дроб, на кожата и при левкемия.

Изчислено е, че консумацията на 40 г целина седмично сваля риска от рак на дебелото черво с 84%. При 80 г седмично рискът от рак на черния дроб спада със 70%. А при 200 г седмично рискът от рак на белия дроб се намалява с 60%. 80 г целина, или два средно големи стръка, доставят на организма около 1 мг лутеолин. Това е много повече, отколкото се получава от останалата храна за цял ден. Да се ядат нежните по-вътрешни стръкове на целината, тъй като те съдържат 3 пъти повече лутеолин от външните. Богати на този аниоксидант са още мащерка, магданоз, броколи, чушки, зеле, моркови и ябълки.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On