Чай мате – идеален за доброто функциониране на черния дроб

Може да пиете чай мате всеки ден и така ще подобрите добрата работа на черния дроб

мате
Чаят от мате има редица полезни свойства. Той потиска производството на адреналин в организма, което ще бъде изключително от полза за хората, които живеят или работят в стресови състояния, оплакват се от безсъние, депресия, или други проблеми с нервната система.

Тази напитка е прекрасен и ободряващ тоник. Всичко това – благодарение на неговото съдържание на съединение, което е аналог на кофеина.

Чаят от мате съдържа фосфор, който има положителен ефект върху мозъка, повишава нивото на умствената дейност, подобрява концентрацията.

Много полезни компоненти на чая от мате помагат на тялото да се бори с вирусите и бактериите. Тази напитка повишава имунитета и скоростта на възстановяване в случай на болест.

Като положително въздействие върху функционирането на черния дроб, чаят от мате подобрява храносмилането и намалява кръвните нива на лошия холестерол, така че е отличен избор за предотвратяване на атеросклероза.

Използването на мате чай е, че има положителен ефект върху нивото на сексуалността допринася за развитието на младежкия хормон, както и за пречистване на кръвта от вредни вещества.

Тази оригинална напитка съдържа огромно количество хранителни вещества. Те включват витамини C, A, E, и витамини от група В, включително ниацин (B3). Също така има рутин, бета-амирин, танин, матеин инозитол, смола, изовалерианова, изомаслена киселина, сяра, фосфор, натрий, магнезий, калий, мед, хлор и желязо.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On