Как да отслабнете без да увреждате черния дроб?

Преди да се впуснете в която и да е диета, помислете за черния дроб

чернодробно Лекари хепатолози в един глас казват: бързата загуба на тегло причинява много повече щети на черния дроб от постепенното намаляване на теглото. Фактът, че загубата на тегло е внезапен процес, се позовава на излишната глюкоза: мазнините започват да се натрупват в подкожната тъкан, преминават в кръвния поток, а от там – към черния дроб, където продължават да се натрупват. И това създава благоприятни условия за хепатит и цироза впоследствие.

Независимо от факта, че някои разбирания на тези заболявания обикновено са свързани с инфекция или алкохолизъм, една от причините може да е твърде бързата загуба на тегло. Има дори специален термин – неалкохолен стеатохепатит Той се позовава на патологията, при която черния дроб, дори на въздържателите, развива промени, характерни за алкохолици с много години алкохолен стаж.

Изключително неблагоприятно въздействие върху състоянието на черния дроб може да е злоупотребата с разнообразие от био-добавки за загуба на тегло, за които се твърди, че „мощно изгарят мазнините“. Като правило, всички тези продукти са произведени от десетки компоненти, способни да нанесат тежък удар не толкова на мазнините в черния дроб, колкото на самия орган, което води до остра или хронична чернодробна недостатъчност.

Ние не трябва да губим от поглед факта, че в процеса на загуба на тегло се произвеждат много токсини, в резултат на разпада на отпадъчните мазнини. Ясно е, че по-интензивната и бърза загуба на тегло, гарантира по-голямо производство от тези токсини. Те не разполагат с време, за да бъдат отстранени от организма по естествен начин, което води до сериозна вреда не само на черния дроб, но също така и на много други вътрешни органи.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On