Черният дроб изисква малко грижи, за да работи добре

Черният дроб е орган, който се отплаща стократно за малкото грижи, които полагаме за него. Стига да са навременни

liver
Това е моята история, от която ще ви спестя само подробностите около заболяването ми. То се случи след като прекарах близо 4 месеца в едно родопско село, където останах да помагам на моя близка. Там се разболях от вирусен хепатит. То така стана, че почти цялото село е боледувало в един или друг момент.

Вирусния хепатит минава леко, идва неусетно, но за сметка на това оставя след себе си някои не особено приятни усложнения. Така е при всяко заболяване, което по един или друг начин засяга черния дроб. Ако черния дроб не работи добре, това означава, че и другите органи няма да са много наред. И става малко ефекта на доминото. Още повече, че след като излязох от болницата, аз погледнах малко несериозно на този проблем и не спазвах нито диета, нито ходех редовно на преглед.

Немарлива бях, и това се отрази на здравословното ми състояние. Радвам се само, че навреме започнах прочистването на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал. Черният дроб най-добре си почива, когато се грижим за него с билки. След това се отплаща стократно. И освен това, капките Хепавитал ми върнаха добрата фигура, която някога имах. За 5 месеца прочистване с три почивки от по един месец аз се върнах пак на онази позиция и в онова състояние, в което бях преди да се разболея.

Цветелина Димитрова

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On