Черният дроб предпочита здравословното хранене

Черният дроб играе основна роля във всички метаболитни процеси, протичащи в организма

6

Черният дроб предпочита здравословното хранене

Той участва в междинната обмяна на основните хранителни вещества и в обмяната на витамините и минералите, необходими за естествените функции на тя лото. Именно заради важността на неговата дейност почистването на организма до голяма степен е насочено към черния дроб. Когато този орган се обнови, тогава е възможно цялото тяло да заработи пълноценно.

Съществуват различни методи на детоксикация. Някои от тях са драстични и е необходимо да се про веждат под лекарско на блюдение. Придържането към по-приемливи и лесни за спазване мерки също ще ви помогне да освободите черния дроб от вредните натрупвания.

Пийте вода с прясно изцеден лимонов сок на една чаша добавяйте половин лимон. Цитрусът стимулира изхвърлянето на токсините, а водата ги извежда от организма.

Хапвайте повече лук и чесън. Те са богати на сяра, с помощта на която черният дроб обезврежда широк спектър от вредни субстанции. Освен това растителните хранителни вещества разграждат мазнините и отлаганията им в организма. Благотворно действие имат също броколите, карфиолът, зелето, спанакът, магданозът. Яжте ги сурови.

Сокът от цвекло и моркови е балсам за черния дроб. Морковите може да си приготвяте и задушени в малко масло.

Медът е особено полезен. Приемайте по една чаена лъжичка 30 минути преди ядене.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On