Черният дроб се разболява неусетно

Аз имам хепатит C. Бях диагностицирана след рутинен тест за ензимите на черния дроб през 2012 година

 

хепатит с

Бях шокирана. За хепатита знаех, че е вирусно заболяване или че може да се хване от някаква операция. Аз имам само една операция на сливиците, когато бях на 12 години. Имам и две раждания, но там всичко беше нормално. Ходила съм няколко пъти на зъболекар, където е възможно да се е случило заразяването, защо последните ми ходения бяха свързани с по-тежки вадения на зъби и ревизия на една от раните при ваденето. Не знам. Така и не се разбра къде съм го хванала този хепатит.

Започнах лечението веднага след като се разбра, че резултатите не са кой знае колко добри. Другото общо между диабета и болестите на черния дроб и жлъчката е, че и при двете е много важно с какво се храниш. А аз съм от хората, които се интересуват от здравето си, гледам да спазвам някакъв нормален режим на хранене, сън, спорт и работа. Имам деца, грижите за семейството също изискват време. Както и да е, бях много изплашена в началото, но вече свикнах. Има много хора по света, които живеят с хепатит. Има и хора, които са болни от много по-сериозни болести. Затова, за да не останете изненадани като мен, прочиствайте черния си дроб, ползвайте капките Хепавитал, проверявайте лекарите, зъболекарите, татуистите при които ходите, както и всички места, свързани с убождане и така нататък. И най-вече – колкото е възможно по-често ходете на профилактични прегледи.

Христина Димитрова от Хасково

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On