Чернодробна стеатоза ми скъси живота!

Аз съм мъж на 30 години, който е бил диагностициран с чернодробна стеатоза преди около 5-6 години

diskinezia Това стана ясно след като се откри някакъв проблем с чернодробните ензими. Ултразвуковото изследване разкри тъмна (мастна) сянка на черния дроб. Това най-вероятно се дължеше на любовта ми към алкохола, както и това, че аз съм водил нещо, което е далеч от здравословния начин на живот. Затова черния ми дроб е започнал да вика за помощ.

Години съм живял по този начин, без да се усетя, и без да разбера. Няма симптоми тази болест, и затова е толкова коварна. Онова, което ми направи впечатление, още в самото начало, беше ужасния дъх, който имах. Аз буквално имах дъх на мърша. Не знам защо реших, че това ще мине само. А ако му бях обърнал внимание навреме може би нямаше да ги има всичките тези усложнения.

Но, каквото и да е, радвам се, че все пак се разминах със стеатоза само, защото можеше и да е цироза.

Капките Хепавитал ги ползвам. И ще продължа да ги ползвам, защото се чувствам по-добре след всяко едно прочистване. Мисля, че тези капки трябва да се ползват и от здрави хора, за да си спестят моите проблеми.

Панчо Тролев от Монтана

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On