Признаци и симптоми на чернодробното заболяване

Чернодробното заболяване може да премине тих, в някои от първите си фази. След като мине достатъчно време и не взимаме мерки, чернодробното заболяване става хронично

чернодробното заболяване

Признаци и симптоми на чернодробното заболяване

Чернодробното заболяване може да има много причини. Нека да разберем какви са признаците и симптомите на заболяване на черния дроб.

Симптомите на чернодробно заболяване са гадене, киселини в стомаха, нмого неприятна, остра мисрима на пот. Появява се още жълтеникав цвят на кожата, урината е тъмно жълта, има диария. При изхождане има промени във фекалния цвят до тъмно кафява или бледо жълто, понякога зелено.

Също така, чернодробното заболяване може да предизвика появата на акне в зряла възраст, често се чувства глад или тежка и честа жажда, сърбеж по тялото, лошо зрение. Например, човек може да започне да обърква бяло с жълто. По-силно се усеща студа, топлината, не се спи през нощта, защото има треска и сърцебиене. Може да започне да пада косата или веждите. Гърчове настъпват, формират се папиломи и започва развитието на атеросклероза, сърдечни проблеми, болести на червата и кръвоносните съдове на краката.

Изобщо, симптомите на чернодробното заболяване са много и са разнообразни. Затова няма как да разберете, че черният дроб е в беда. Трябва да се правят редовно изследвания. Ако имате излишни килограми, колкото и малко да са те, изследванията и прегледа при хепатолог става задължителен.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On