Чудни са вашите капки Хепавитал!

С чудните капки Хепавитал и съветите от вашия сайт аз успявам да се грижа много добре не само за моя черен дроб, ами и за здравето ми въобще

zdraveto na cherniya drob

Да ползвам капки Хепавитал се наложи, защото имах преди време едно не особено приятно пребиваване в болницата, заради вирусен хепатит. Прекарах го в сравнително лека форма, но няма да забравя нито един час от онези почти нескончаеми дни, които прекарах в болницата. Както и да е, да не изпадам сега в подробности, които не са особено приятни.

Започнах прочистването с капки Хепавитал по препоръка на една моя близка приятелка, която пък случайно е открила вашия сайт. Както и да е, факт е че билковите капки свършиха много добра работа. И затова ви пиша – да се похваля, че след прочистването с капките Хепавитал аз се чувствам много добре.За първи път от много време насам аз не чувствам онази смазваща умора, която чувствах преди. И това е пак заради това, че спазих трите месеца прочистване. Много съм доволна и от факта, че успях да смъкна доста. И не само това. Нормализира ми се и кръвното, а аз от доста време се опитвам да го оправя.

Явно, след като съм направила това прочистване и съм изхвърлила всичко излишно, аз съм успяла да направя едно голямо добро за тялото и за здравето си.

Йорданка Давидкова от София

Author: Mari

Share This Post On