Чувствам се добре и малко по-здрав отпреди

Аз боледувах преди около десетина години от хепатит и оттогава съм много внимателен към здравето си

хепатит

Най-вече внимавам какво и колко ям, както и какви хапчета да пия. Алкохолът не го споменавам, защото така или иначе не пия никакъв алкохол, даже и бира не пия. Казвам си наздраве, отпивам една малка глътка и това е. Правя редовно изследвания, посещавам още по-редовно джипито, ходя на почивка, съобразена с леко влошеното здраве на черния ми дроб. Изобщо – правя всичко възможно да не си създавам усложнения. Хепатитът е нещо като диабет – може да си оздравял, но цял живот боледуваш. И другото което е, може да се разболееш отново, а тогава вече нещата стават наистина сериозни.

Капките Хепавитал ми се отразиха много добре и имаха положителен ефект върху здравето ми. След двете дози и двете прочиствания си направих изследвания и резултатите бяха много добри, още повече, че много време не бяха мърдали никакви показатели, а сега са малко надолу. Не знам дали е от билките, или от това, което изхвърлих, но в момента се чувствам много добре и планувам наесен пак да направя прочистване с капките Хепавитал, като този път ще е по-дълго, заради зимните месеци. Хубаво е, че на пазара вече има и такъв продукт, защото с капките Хепавитал е много лесно и приятно да се прави прочистване на черен дроб и жлъчка.

Васил Борисов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On