Чувствам се като преродена с Хепавитал!

Капките „Хепавитал“ бързо навлязоха на пазара за алтернавна медицина, още повече, че вече има редица доволни от тяхното действие.

hepavital-framarНе вярвайки обаче на отзивите, аз дълго време отлагах тяхното закупуване, мислейки си как ще хвърля пари на вятъра и няма да получа нищо от обещаното в замяна. Докато не узрях за идеята, виждайки с очите си как мой близък се преобрази от охкащ и ходещ по лекари човек, в слънчева и позитивна личност, пращяща от енергия и здраве. След като го разпитах подробно, той сподели, че единственото, което е сменил в своето лечение, е приема на капките Хепавитал. Човекът страдаше от хепатит, а възстановителната фаза при тази болест е дълга и често, ако не бъде хванат навреме, хепатитът може да има поразяващи странични действия върху черния дроб. Знаейки неговата диагноза, аз най-накрая се реших да опитам капките, с цел да пречистя черния си дроб, да се заредя с енергия, дори малко да си помогна с излишните килограми.

Още след първата изпита опаковка изпитах невероятен прилив на енергия, какъвто от години не бях чувствала. Не се задъхвах вече при дълги преходи, нямаше го сърцебиенето, което така ме притесняваше. В един момент изчезна и замайването и стягането  в гърдите, което сериозно ми намекваше за някакъв сърдечен проблем. Вярата ми, че ще намеря средство, с което значително да подобря здравословното си състояние ми се върна. И след три опаковки капки Хепавитал и три месеца на ползване, забравих за всякакви неразположения, чувствах се като преродена. Определено сега съжалявам, че не съм пристъпила към лечение с билковото средство много по-рано.

Author: admin

Share This Post On