Капките Хепавитал ме пазят от цироза

Цироза още нямам, но ако не се бях спрял навреме, можеше и да имам. Аз съм бивш алкохолик – човек, който дълго време е злоупотребявал с алкохола

цироза

Капките Хепавитал ме пазят от цироза

Цироза да имам – това ще е голямо наказание за мен. Но явно заслужено ще да е, защото аз не спирах да пия в продължение на поне едно 10, ако не и повече, години.

Преди време, като отидох на доктор, и като ми казаха, че още малко и ще имам цироза, аз много се изплаших. Значи, нищо не може да накара един човек, който е злоупотребявал с алкохола, да го спре, както ако се изплаши за здравето. А диагнозата цироза си е голям страх. Стигне ли те цирозата – пускане няма. Нищо не може да те спаси!

Затова обърнах аз другата плоча. Започнах да се грижа за здравето и да правя всичко възможно да стоя далеч от болестта. Капките Хепавитал ги взех след като излязох от болницата.

Много добре ми се отразяват тези капки. Пия ги редовно. Аз не съм спирал, откакто съм ги поръчал. Това ще рече вече пети месец. Взимам си по три опаковки, заради отстъпката, но не правя почивка между вземанията. Ще продължавам да си правя прочистване с капките Хепавитал, пък дано положението при мен се оправи още повече.

Михаил Топалев от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On