Да си помогнем сами с Хепавитал!

Хубаво е човек винаги да има едно наум. Едно наум за съседа, за половинката, за своето здраве. Или поне за нещата, които трябва да приема в името на това здраве.

гбфжг-300x225Както знаем всички, невинаги най-доброто е това, което се рекламира. Или което струва много пари. Да, медицината днес е напреднала страшно много и от миналогодишните, даже миналовековните болести и напъни на разни учени няма и помен. Но заедно с напредъка идва и алчността. И това, че едно лекарство е в лъскава опаковка, далеч не означава, че действа.

Години наред ми трябваха, за да се убедя в това. И почти потъпквайки собственото си здраве. Аз бях твърдо убедена, че билковите препарати не действат, че са някаква шашма. Докато не открих Хепавитал и няколко души, които го бяха ползвали. И то от моите приятели. Вички те бяха наясно колко съм затънала в работа, напрежение и стрес, тя веднага ми предложиха тази билкова магия. С малка насмешка, а и за да не ги обидя, аз взех капките….и промених живота си. Никога не бих съжалила за това. Защото букета от билки направи чудеса с мен. И изчисти не само токсините от тялото ми, но и не позволява на нови да се натрупат. Свалих холестерола, кръвното и пак се усмихвам, както преди.

Author: admin

Share This Post On