Дъщеря ми успя да се възстанови след вирусен хепатит с капките Хепавитал

Моята дъщеря се казва Камелия и е на 13 години. Преди около половин година се разболя от вирусен хепатит


Не се знае как го е хванала този вирусен хепатит. Лекарите казват, че по едно време е имало нещо като епидемия от вирусен хепатит, но никой нищо не съобщи. Заразата може да се е случила навсякъде. Интересното е, че от нейния клас, преди нея боледуваха още две деца.

Не знам защо е случва този вирусен хепатит през лятото, и как изобщо оцеляват вирусите в тази жега. Много трудно го преболедува, беше в болница даже. Но, лекарите казаха, че макар да ѝ няма нищо, хепатита остава за цял живот. Един вид – маркирал е вече черния дроб и трябва да се грижим за него.

За да е ефикасна грижата ние избрахме да ѝ вземем капките Хепавитал. Те са билкови, имат много и хубави билки в себе си. Това помогна много на моята дъщеря да се възстанови от прекарания вирусен хепатит.

Капките Хепавитал ще станат неин постоянен спътник, като грижа за здравето. Смятаме вече да правим по две прочиствания в годината. Това ще ѝ помогне да поддържа постоянно здравето на черния дроб.

Милка Петкова Петрова от София

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On