Направих детокс с капките Хепавитал и се чувствам невероятно!

След детокс с капките Хепавитал аз се чувствам много добре – малко по-слаба, доста по-здрава и изпълнена с много енергия и сила

детокс

Направих детокс с капките Хепавитал и се чувствам невероятно!

Детокс и специална диета ме отърваха от излишните килограми. За целта аз направих следното. През трите месеца, през които взимах капките Хепавитал, за да направя детокс на черния дроб и жлъчката, аз спазвах специален режим.

Става въпроса за следното. Първият месец престанах да се храня след 18 часа. Вторият месец имах два разтоварващи дни. Заедно с това продължих да не ям нищо след 18 часа. На третия месец плюс всичко това аз изключих месото от моето меню.

Иначе, диета не съм пазила. Стараех се да готвя леки манджи. Понякога съм хапвала и разни такива неща като тас кебап, например, но в много малки порции. Друг път просто си налагах да ям малко, но често. Така съм стигала и до 6 хранения до 18 часа.

Нужна е голяма воля и желязна дисциплина. Честно казано, самия факт, че приемах капките Хепавитал ме накара да бъда по-отговорна.

Аз съм много доволна от постигнатото с капките Хепавитал. Доказва го това, че и друг път съм пазила диети, но никога не съм отслабвала така. Да, не съм свалила кой знае колко килограми, но като цяло съм по-слаба. Този път доказателството не е кантара, а метъра. И това е чудесно! Само с един тримесечен детокс постигнах толкова много ! Представям си какво ще е след време, защото аз не смятам да се отказвам! Ще продължа да правя детокс с капките Хепавитал!

Марияна Боева от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On