Успях да изчистя всичко лошо в мен

След като разбрах, че трябва да направя прочистване на черния дроб, аз реших, че е дошло време да променя и някои неща в характера си

 

детоксикация черен дроб

Повод да взимам капките Хепавитал стана едно прочистване, което се наложи да направя заради проблем с щитовидната жлеза. В интерес на истината не виждах каква е връзката, но явно връзка е имало, защото малко след като направих прочистването изследванията на хормоните ми изглеждаха по-различно.

Пиша по повод не на тази дребна промяна, а по-скоро заради факта, че някой път не се знае дали не е по-добре да излекуваш едно, за да се оправи друго. Така излезе и с моя черен дроб. Прочистването се наложи от една страна заради хормоните, от друга заради това, че някакви ензими не били наред.

Аз не знам точно как са се уравновесили нещата, но мога да кажа, че вече започвам да го чувствам. Онази гигантическа умора, която ме измъчваше преди вече стана лилипутска. И не е само това. Промени се и цветът на лицето ми. Преди бях малко жълтеникава, което е пак заради черния дроб, докато сега, след прочистването с капките Хепавитал аз съм вече много по-добре.

Надявам се повече хора да открият удоволствието от това да се чувстваш добре, да го усещаш, да не се притесняваш за дреболии, защото всичко това оказва влияние.

Благовеста Петрова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On