Детоксикацията на черния дроб е за предпочитане пред лечението

Детоксикацията на черния дроб ще предотврати някои много сериозни заболявания, които могат задълго да ви пратят в болница

detoksikaciyata

Детоксикацията на черния дроб е задължителна, ако искате да имате не само здрав черен дроб, но и добре функционираща жлъчка. Освен това, когато се прави прочистване на черния дроб се постига едно по-добро здраве на целия организъм.

Трябва да знаете, че аз не съм стигнала до този извод след месец прочистване с капките Хепавитал. Аз ги ползвам вече две години, и редовно си правя прочистване, не заради друго, а за да не давам пари за лекарства. Истината е, че през тези две годи, за които съм направила общо 4 прочиствания, като две от тях бяха по три месеца, аз не съм боледувала от нищо. Не съм имала никакво неразположение и съм успяла да смъкна около 15 килограма.

Детоксикацията на черния дроб е задължителна за здравето на цялото тяло. Защото, ако черния дроб е болен, това се отразява както отвън, така и отвътре. Неслучайно някои жени дават луди пари за козметика, а нищо не се променя – те са все така с повехнал тен и пъпки по лицето. Може би защото не са разбрали, че детоксикацията с капките Хепавитал ще им осигури освен здраве и красив външен вид.

Мария Асенова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On