И нека детоксикацията на черния дроб започне СЕГА!

Детоксикацията на черния дроб е предпоставка за подобряване на здравето

Portrait of a girl looking positive and holding a bawl with salad

Portrait of a girl looking positive and holding a bawl with salad

Всяка година по това време аз знам, че трябва да започна детоксикацията на черния дроб с капките Хепавитал. Така е вече от две години. Миналата година, когато беше първото прочистване на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал, аз реших, че ще направя детоксикацията именно с този продукт, защото ми беше препоръчан от човек, който знае, разбира и се интересува от тези неща.

Детоксикацията на черния дроб с капките Хепавитал я правя в рамките на трите месеца, както е указано от производителя. Капките Хепавитал извличат всичко вредно, което съм натрупала през годината – токсини, шлаки и други вредни вещества.

Резултатите от детоксикацията с капките Хепавитал са не само килограмите, които свалям. Благодарение на този добър природен продукт аз имам по-чиста кожа, нямам отоци, не ми се вие свят, не съм отпаднала. и това прекрасно усещане продължава поне 6-7 месеца през годината.

Другото нещо, което е следствие от детоксикацията на черния дроб е факта, че през зимните месеци аз не боледувам от никакви сезонни настинки и прочие такива неразположения.

Зѝатова, а и не само заради това, което изброих, аз очаквам пролетта, за да започна детоксикацията на черния дроб с капките Хепавитал.

Нека всеки, който иска поне малко да се погрижи за здравето си, да планира детоксикацията на черния дроб и жлъчката именно сега, през пролетта, и да я направи задължително с капките Хепавитал.

Ралица Дойнова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On