Една нощ в токсикологията ми беше достатъчна

Моят проблем с черния дроб дойде от алкохола, с който злоупотребявах

токсикология

Казвам се Иван и съм на 29 години от София. Заради фалшив алкохол прекарах една нощ в токсикологията. Аз по принцип имам проблеми с алкохола, но пия да кажем малко повече. Това не ми е пречило нито на живота, нито на работата. Обаче една вечер се сучи така, че пих някакво менте и отидох в болницата заради това. Закараха ме в токсикологията, защото съм изпаднал в несвяст. Иначе не съм пил кой знае колко много, просто алкохола като е бил фалшив и ми е разказал играта на здравето.

Като се прибрах у нас, на следващия ден отидох на преглед при джипито и там ми казаха, че трябва да си пусна изследвания на черния дроб, защото такова било назначението от токсикологията. След като направих изследванията се разбра, че имам доста сериозни проблеми с черния дроб и трябва да се проведе лечение. За целта не трябваше да пия никакъв алкохол. Честно казано аз доста се изплаших и бързо спрях да пия. Започнах да се прочиствам с капките Хепавитал след като ми свърши назначеното от лекарите лечение.

Сега съм по-добре. Изследванията ми са добри, всичко е под контрол, а аз имам обица на ухото – и в прекия, и в преносния смисъл на думата. Не правя повече глупости, защото доста се изплаших, пък съм млад, все още.

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On