Едва сега усещам разликата!

Едва сега усещам разликата между това да си мислиш, че си здрав и да си наистина здрав!

разликата

Аз съм на 37 години и имам сериозни проблеми със здравето, които ме принуждават да полагам един по-особени грижи. Сега съм с 11 килограма по-слаба, отколкото бях и много по-здрава. Всичко това се дължи на по-особеното ми отношение към моето здраве. Става въпрос за това, че трябваше да намаля, освен килограмите, и високото кръвно. Двете неща са свързани, но това не означава, че не трябва да започна да решавам проблемите един по един. И то че капките Хепавитал сложиха началото.

Аз ползвах капките, за да намаля омазняването на черния дроб, което беше настъпило заради многото килограми, които имах. Още след третата опаковка аз се почуствах много добре. Усетих разликата между това да си мисля, че съм здрава и да съм наистина здрава. За първи път от много години аз можех да си закопчая нормално дрехите, да се навеждам спокойно и да ходя свободно, без да се задъхвам. Разликата беше в това, че се освободих от всички токсини, които пречеха на талото ми да функционира свободно и нормално.

Съветвам ви и вие да направите прочистване на черния дроб, не само за да усетите разликата, но и за да разберете колко полезно е да се пречиства тялото. Започнете още днес.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On