Експертите представиха списък с универсални продукти за изгаряне на мазнини

Най-бързо ще изгаряте мазнини, ако преосмислите диетата си, съветват специалистите

На първо място e артишокa. Той има високо съдържание на диетични фибри и антиоксиданти. Освен това, артишока има способността да активира производството на жлъчка и да нормализира холестерола. Плюс това, този вкусен зеленчук има диуретичен ефект и помага на тялото да се справи с отоците.

На второ място – грейпфрут. Този цитрус е известен с ниската си калоричност. Хранителните специалисти препоръчват грейпфрут на тези, които искат да избегнат преяждането. В допълнение, проучванията показват, че грейпфрутът може да нормализира нивата на кръвната захар.

На свой ред, суроватката е отличен начин да ускорите метаболизма и да изградите мускули.

Зеленият чай е на четвърто място в списъка. Може би това е най-полезната напитка в света. Според експерти, това е показано за поддържане на здравето на черния дроб.

И накрая, на пето място, има лют червен пипер, който е способен да пречиства кръвоносните съдове и да стимулира кръвообращението.

Добре е да се знае, че не всички зеленчуци допринасят за отслабване,

Теми: Храна

Най-опасният зеленчук е картофът, твърдят учени от Харвард. Хлябът от пълнозърнести зърна и кафявият ориз са много по-здравословна алтернатива на картофите, съобщава Daily Mail . Царевицата и грахът също попадат в „черния списък“. Всъщност дори целината не помага бързо да отслабнете. Но активното потребление на боровинки, сливи и зеле е това, което трябва да ядете, за да отслабнете.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On