Експертите са разбрали защо някои хора не могат да отслабнат

Повечето хора не могат да отслабнат, защото не съчетават диетата с упражнения

отслабнат
Отслабвайте не само с помощта на физическо натоварване. То трябва да се комбинира с диета. Това заключение бе направено от персонала на университета в Бангор. За целта беше направено в ново проучване, в което участваха 70 жени. Участниците бяха разделени на две групи. 34 жени правили физически упражнения за 4 седмици, а 36 – за 8 седмици, пише The Daily Mail.

Програмата на жените включвала интензивно интервално обучение три пъти седмично. Обучението продължи 45-90 минути. Участниците не променили диетата си. Учените оценили и направили изследване на нивата на хормоните в кръвта на жените, теглото им, мускулната и мастната маса. На участниците бе казано, че ефектът от физическата активност се отразява върху мозъка и сърцето им, а не върху теглото им.

Изследването показа, че интензивното кардио без диета не помага на жените да загубят тегло. Индексът на телесна маса (ИТМ) на участниците не се е променил. Участниците с наднормено тегло, които съчетали тренировката с диета значително променили нивата на хормоните на глада. Според учените повишеният апетит не позволява на тези жени да намалят теглото си. Участниците с нормално тегло, дължащо се на тренировка, са увеличили мускулната маса.

Изводът е ясен и вече се знае – отслабване само с диета или само с упражнения не може да се случи. Трябва да се съчетаят и двете, за да се простим с излишните килограми.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On