Ето кои упражнения извайват талията

Физиолозите казват, че обиколката на талията е въпрос на наследственост

талия

Ето кои упражнения извайват талията

Но това важи само при положение, че тялото е стегнато, а коремът е прибран. Така че се погрижете за това, което не зависи от гените. Плоският корем не се постига само с коремни преси, а и с аеробни тренировки. Те отговарят за стопяването на излишните мазнини. Какви точно ще са те, е въпрос на предпочитания и възможности. Тичайте, подскачайте, въртете педалите на велосипед или на тренажор. След това добавете силови тренировки, за да стегнете мускулите. Те трябва да натоварват всички мускулни групи, отговарящи за пресата. Двете ни предложения отговарят на това условие.

1. Легнете по гръб, ръцете поставете на тила и дръжте лактите точно встрани през цялото време. Опънете крака нагоре под прав ъгъл към корпуса. Повдигнете едновременно раменете, горната част на гърба и таза. Усетете как работят коремните ви мускули, а не се засилвайте, за да използвате инерцията.

Върнете се в изходно положение. Изпълнявайте упражнението бавно в продължение на минута, после починете 20 сек. и го повтаряйте бързо 30 сек

2. Хванете гира с тегло 2 кг с двете ръце. Седнете на пода, сгънете колене и притиснете ходилата към пода.

Повдигнете опънати крака под ъгъл от 45 градуса към пода. Леко наведете корпуса назад. Обърнете рамене вдясно и изнесете ръце с гирата покрай дясното бедро. Изпълнявайте в бързо темпо, като редувате страните. Дръжте гърба и краката в едно положение, усуквайте се само от кръста.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On