Ето защо трябва да направите прочистване на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал!

Ако направите 3-месечно прочистване на черния дроб и жлъчката с билковите капки Хепавитал, ще посрещнете есента хем по-здрави, хем по-слаби

прочистване Освен това, за разлика от повечето ваши приятели и познати, няма да бъдете засегнати от Коледното преяждане. Прочистването на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал ще даде повече сила на имунната ви система, и така ще бъдете много по-надеждно защитени от вирусите, които вилнеят през есенно-зимния период.

Освен това:

– ще улесните работата на черния дроб
– сърцето ви ще работи много леко
– кожата ви ще се изчисти от пъпки и петна
– тенът ще стане много по-равен
– ще се избавите от отоците
– ще имате много повече енергия и добро настроение
– ще отслабнете, без да си възвърнете загубеното.

Дори и само това, че след прочистването с капките Хепавитал черния ви дроб ще работи много по-леко, би трябвало да ви е достатъчно, и да ви накара час по-скоро да започнете прочистване с капките Хепавитал.

Капките Хепавитал са подходящи за употреба както от хора, които са прекарали по-сериозни болести, така и от хора, които нямат сериозни оплаквания и искат просто да направят едно добро на здравето си.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On