Фигурата ви прилича на круша? Ето каква е диетата за вас

Хората са различни не само по характер, а и по типа на фигурата си. Едни са с широки рамене, други нямат изразена талия, при трети ханшът доминира


И всеки трупа килограми според фигурата си. Няма как ефективната диета да е универсална, да действа по един и същи начин на всеки.

Има три основни типа фигури, които се срещат най-често при дамите – круша, ябълка и пясъчен часовник.

При първия тип раменете са значително по-тесни от ханша, долната част на корпуса е видимо по-тежка и плътна. При тяло във форма на ябълка проблемът е основно в корема, а краката са тънки. Пясъчният часовник е класическата женска форма, която обаче също крие своите опасности. Често под талия на оса се развива мощен ханш и обемни бедра.

След като определите каква е вашата фигура, изберете подходящата диета за вас.

Круша

Основният проблем е натрупване на мазнини по бедрата и седалището, често съпроводени с изразен целулит. Диетата задължително трябва да изключва тестени и въглехидратни храни. Оризът и картофите също не са препоръчителни.

Съставете менюто си на основата на пресни плодове и зеленчуци и нискомас-лени млечни продукти.

Примерно меню

Закуска: Купичка кисело мляко с плодове по избор.

Обяд: Голяма порция зелена салата с морски дарове (скариди, риба тон, кал-мари), подправена с малко зехтин и много лимонов сок.

16 ч.: Чаша доматен сок за активизиране на метаболизма.

Вечеря: Парче печено постно месо (около 100 г) и гарнитура от домати. Плод за десерт.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On