Не трябва да се сещаме за здравето си в последния момент

Всички добри взаимоотношения се градят с години и само за миг може да стане така, че да се провалят

 

грижа за здравето

И със здравето е така. Когато нещо не е наред си мислим, че за един месец нещата могат да се оправят. Не е така. Иска се постоянство. Лошото е, че късно се сещаме за това, а в повечето случаи, когато се сетим, вече наистина сме фатално закъснели. И с мен се случи така. С годините трупах вредни навици, съсипвах стомаха си, белите си дробове, като ядях не особено полезни храни и пушех по една кутия цигари на ден. Имах и период, в който пиех малко повече, отколкото е необходимо. И това се струпа на моята глава, на моя организъм.

Сега първото нещо, което трябва да оправя, е черния дроб. Омазнен и уголемен е, не работи добре. А щом той не работи добре, значи и да полагам усилия за другите неща, пак напразни ще бъдат. Една приятелка на жена ми, която е и лекарка, ми каза да съчетая медикаментозното лечение, изписано от хепатолога, с билки, които да са един вид протекция срещу химията. Затова взех билковите капки за прочистване на черен дроб и жлъчка Хепавитал. Има много билки в тях и честно казано са почти толкова силни, колкото са и лекарствата. Чувствам се сигурно с тях, а от режима, диетичния, който започнах да спазвам, малко отслабнах. Истината е, че чувствам огромно облекчение в корема и ми е много леко. Надявам се постоянството, което съм решил да вложа за моето здраве, да бъде възнаградено.

Борис Иванов от Стара Загора

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On