Грижата за здравето на черния дроб не бива да се игнорира!

Много хора сигурно си мислят, че здравето на черния дроб зависи само от това дали пият алкохол или не

здравето на черния дроб

Грижата за здравето на черния дроб не бива да се игнорира!

Честно казано, и аз си мислех същото. Промених мнението си едва когато разбрах, че здравето на черния ми дроб не е много добро, и това ясно си пролича от изследванията, които направих.

Болестта ми мога да я описвам дълго. Но сега няма да направя това. Сега ще ви кажа как се справих с положението. Всъщност, грижата за здравето на черния дроб е почти доживотна, затова аз мога да кажа само, че съм подобрила положението си.

Първото, което трябваше да направя, беше да намаля нивата на високия лош холестерол, който имах. Как стана това? Много просто – диета, диета и пак диета. В продължение на два месеца аз не съм яла месо, не съм яла хляб, захарни изделия от всякакъв вид, дори и домашно приготвени и не съм пила никакъв алкохол и газирано. Мисля, че ако продължавам така, след още два месеца мога да стана вегетарианка. Всъщност, това не е лоша идея, защото виждам, или по-скоро усещам как това се отразява добре не само на нивата на холестерола, но и на фигурата ми.

Прочистването на черния дроб го направих, разбира се, с капките Хепавитал. Сега тече третия месец, през който взимам билковите капки, и трябва да кажа, че съм много приятно изненадана от тяхното действие. Надявам се добрите ми впечатления да се запазят, защото имам намерението да продължа да ползвам този препарат.

Това, което ви разказах накратко е пример за това как малката грижа има големи ползи, и колко е грешно да се пренебрегва състоянието на някой орган, само защото няма болка.

Христомира Тополова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On