Ако сте прекарали хепатит, задължително ползвайте капките Хепавитал

Преди време аз бях боледувала от хепатит

hepatit
Тогава бях на 24 години. Дойде ми като гръм от ясно небе това заболяване. После разбрах, че на всеки може да се случи. Не е задължително да си наркоман, или нещо от сорта, за да се разболееш от хепатит. Но пък онова, което трябва да се има предвид, че хепатит е и заразно заболяване. Моя хепатит, например, беше вирусен. Онова, което мога да кажа за вирусния хепатит, след като бях в болницата е, че вирусния хепатит се прекарва по-леко, отколкото другите форми на хепатит. Аз лежах в болницата около 2 седмици. Много отслабнах за това време, но пък тогава това ми беше добре дошло, защото така или иначе исках малко да отслабна.

Мина се време, аз вече съм на 32 години, омъжена съм, имам и дете. Но не съм престанала да се грижа за здравето си. Трябва да се знае, че боледуването от хепатит нанася вреди не само на черния дроб. Затова се искат грижи, диета. Като част от грижите ми са и капките Хепавитал, които ползвам от около година. Доволна съм от тях, затова пиша тук, за да може и други хора, които са прекарали хепатит, да знаят и да си поръчат капките, за да се погрижат и да прочистят черния си дроб.

Ваня Асенова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On