Има начин да се справите със заболяването хепатит

Заболяването хепатит може да бъде много коварно, но хубавото при него е, че се забелязва и има проявления, които могат да ни накарат да отидем на лекар

hepatit

Има начин да се справите със заболяването хепатит

Хепатит е заболяване, с което трябва да се борим през целия си живот. Много е важно да има начин, чрез който да се помогне на черния дроб да се възстанови. Аз имам опит в това отношение, защото заболях от хепатит още през ранните 90-те. Тогава нито информацията беше информация, нито лечението – лечение. Факт е, че лекарите бяха малко по-съвестни.

За сметка на тогава сега има хем много информация, хем много продукти, с които човек да си помогне и да оздравее. Или поне да направи превенция.

Днес искам да кажа, че съм изключително доволен, че намерих информация за капките Хепавитал, както и за това че тази информация беше точно такава, каквито са и моите впечатления.

Аз съм много доволен от работата, която свършиха капките Хепавитал. Прочистването на черния дроб продължи 3 месеца, както е указано. Освен това, мисля че отдавна не съм се чувствал така добре. Имам повече сила, така ми е едно хубаво и леко на душата.

Изобщо, при чернодробни заболявания е много важна превенцията, както и да се поддържа здравето след това, а капките Хепавитал са идеални за тази цел.

Любомир Попов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On