След преболедуван хепатит се стабилизирах с капките Хепавитал

Аз имах инфекциозен хепатит, нещо което може да се случи на всеки

Print Може да се хване в рейса, на работата, или където и да е. Този хепатит не е като другите. Той представлява инфекция на черния дроб, която не е типичен хепатит, но лекарите предпочитат да я наричат така. Затова аз започнах да ползвам капките Хепавитал, за да мога да изчистя всичко, което това заболяване ми е причинило. Ползвал съм много продукти, които са за прочистване на черен дроб, но действието, което имат капките Хепавитал, напълно ме удовлетворява.

Искам да кажа, че капките Хепавитал могат да се взимат не само от хора, които имат заболяване на черния дроб. Капките са добро средство за подпомагане работата на черния дроб и жлъчката. Освен топва, когато се прави прочистване на черния дроб и жлъчката, се подпомага работата на целия организъм. Човек трябва да е много внимателен към здравето си, защото има неща, които са необратими. Аз съм сигурен, че колкото и добре да се чувства един човек, той може да направи още нещо за своето здраве, като го подпомогне с прочистване или нещо от този род.

Капките Хепавитал са добри с това, че не ми се налага да мисля за разни места, на които да вря чайове, или да пия по 10 таблетки наведнъж. Концентрацията на билките е достатъчна, взимат където и да си с малко водичка, и действат само след три прочиствания.

Христо Йовчев от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On