Хепавитал ме дари с повече здраве

За по-добро здраве, не само на черния дроб, аз ползвах капките Хепавитал

хепавитал
Започнах да правя прочистване на черния дроб с капките Хепавитал след препоръката на една моя приятелка. Мислех, че това са някакви женски неща, билки и така нататък, нещо което не е за мъже, но не беше така. От проблеми с черния дроб не страдат само жените, все пак. Даже мъжете може да имат повече проблеми с черния дроб, заради това, че те употребяват повече алкохол.

Аз не съм някой пияница, но пък за сметка на това обичам да си похапвам. И така се съгласих да започна прочистването с капките Хепавитал. Не целях чак толкова да отслабна, колкото да се погрижа за моето здраве.

Аз направих препоръчания тримесечен курс за прочистване. Макар и само веднъж да съм ползвал капките Хепавитал, искам да кажа, че се чувствам добре. Някак по-свободно ми е. Не съм очаквал кой знае какви резултати, защото моята приятелка ми каза, че е нужно постоянство, но ето че и с малко усилия всичко се случи много добре.

Честно казано, не съм предполагал, че три флакончета с билки могат да свършат такава добра работа за моето здраве. И въпросът е в това, че ако човек е постоянен, може да има още по-добри резултати.

Пламен Хубенов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On