Хепавитал ми помогнаха да се почувствам отново жива!

Човек преминава през множество перипетии през живота си – болести, бременност за жените, раждане, отглеждане, после пак болести…И всяко едно състояние се характеризира с нещо определено, като някаква болка или усещане.

download (9)Аз цял живот съм се славела с добро здраве. Дори по време на бременността си не можех да се оплача от такова нещо като отоци на крайниците и дискомфорт. Все едно не бях бременна. Болестите от своя страна ги изкарвах много бързо и обикновено на крак. Но дойде ден, в който нещата рязко се промениха. Толкова много, че не можех да повярвам, че до този момент лекарства не съм пила. Сега ми се наложи да изпия толкова много, че си наваксах за всички години. И съвсем не се чувствах добре, защото това по-скоро бе поддържаща терапия, но не и лечебна. Отоците така или иначе си седяха, както и усещането на подута топка. Множеството изследвания не показаха нищо съществено, освен че вероятно задържах вода. Но това можеше да е в следствие на много причини.

Обиколих всички болници в страната и светилата на нефрологията и хирургията. Резултатът си оставаше все същия – общо чувство за слабост, постоянна тежест в краката и чувството за обреченост, което ме следваше на всяка крачка.

Докато не открих нещо наистина безценно и натурално. Капките Хепавитал ме накараха да преоткрия живота като нещо ново и напълно достъпно за мен. Защото с помощта на този билков букет, който пречиства тялото и извлича токсините от него, аз отново мога да кажа, че съм здрава и щастлива. Ето защо мога с пълно право да препоръчам капките Хепавитал, които лекауват черния дроб и жлъчкта, за да им помогнат да ратотят правилно, но освен това могат да помогнат на всеки, който има нужда или просто като вид профилактика.

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: admin

Share This Post On