Хепавитал направи кожата ми блестяща и здрава!

Всяка жена мечтае за здрава и красива кожа. В някои случаи това е просто необходимост, като се вземат предвид множеството кожни болести, които ни поразяват в един или друг момент от живота ни и има случаи, в които дори не знаем на какво се дължи това избиване и проявление на болестта. А тя може да е следствие на много и най-различни скрити заболявания или състояния.

624-400-osnovni-pravila-za-krasiva-i-zdrava-kozhaКато се почне от слаб имунитет, ниска хигиена, та се стигне чак до такива сериозни заболявания, като цироза, хепатит и разни други чернодробни заболявания, за които можем да разберем, чак след като се развие в напреднал стадий. И всичко това, защото черния дроб не притежава рецептори за болка, поради което когато не функционира правилно, шанса да ни заболи и така да ни предупреди е нищожен. Което пък означава, че болестта се наблюдава като симптоми на различни състояния при другите органи.

Така се случи и с мен. Преди около година внезапно се събудих с малко мокро петънце на обратната страна на дланта. Кожната ми каза, че това е екзема и ми изписа мазило. Без кръвни изследвания, без нищо. Като се има предвид, че причината за екземата може да е вътрешна, това е много неправилно, но тогава още не подозирах и мислех, че е поредната кратко неразположение, което ще мине за седмица-две, максимум един месец. Не бях познала обаче. Колкото повече мажех, толкова повече екземата се разрастваше. И което бе по-лошо, започна да засяга и други участъци от кожата ми, а за сърбежите да не говорим. Бяха ужасни.

Така в порядъка на пет-шест месеца смених много специалисти, много мазила и никой не се досети дори, че проблемът може да е вътрешен. Докато не отидох на профилактичен преглед и се оказа, че някои от показателите в кръвната ми картина са необичайно високи. Последваха нови изследвания за чернодробни болести, бъбречни инфекции и се оказа, че зад цялото ми страдание стои не кой да е, а черния ми дроб. Лекарят ми обясни, че вероятно това е и причината за развитието на прословутата екзема. И започнаха едно ходене по мъките и лечения, които ми коставаха много време и средства. Докато не открих Хепавитал. Магичните капки, които прочистиха черния дроб, кръвта ми и целия организъм. И екземата изчезна. Билковата формула на Хепавитал действително направи чудеса с моята болест, защото пречисти кръвта и чериня ми дроб. След около 2-3 месеца от натрупаните токсини и от възпалението на черния дроб, нямаше и следа. Сега отново се радвам на здравето и красотата си – чиста и здрава кожа, плюс усещане за здрав черен дроб.

Моника Христова, Плевен

Author: admin

Share This Post On