Хепавитал премахна сантиметри от моята талия

Капките Хепавитал ми помогнаха да премахна излишни сантиметри от моята талия. Това е не само добре за моята фигура, но и отлично за здравето

талия

Аз спокойно мога да кажа, че преди да започна да използвам капките Хепавитал, нямах талия. Бях дебела, отчаяна, тъжна. Липсваше ми всякакъв стимул. Чувствах се така, все едно нищо не може да бъде променено. Или поне, че тази промяна не зависи от мен. Направо се бях предала.

Имаше период, в който опитвах какви ли не диети, някакви упражнения правех, стараех се, уж… Но, нямаше и нямаше резултат. Направо като една спирала на отчаянието. И един ден отидох на лекар. Случайно, не че ми имаше нещо. Исках да си направя изследвания, ей така, за мое успокоени. След седмица стана ясно, че имам доста резултати, които трябва да се коригират. Най-общо – здравето ми беше разклатено. За моя изненада открих, че имам мазен черен дроб. Допреди да разбера това, не знаех какво означава. Даже и не подозирах, което по един или друг начин се е отразило на външния ми вид и начина, по който се чувствах.

Започнах лечение, а след лечението реших да добавя малко билки, в помощ на моя черен дроб. И сега, три месеца след като спрях употребата на капките Хепавитал, аз съм не само по-слаба, не само нямам толкова много излишни сантиметри върху талията, но и се чувствам много по-добре.

Препоръчвам капките Хепавитал на всеки, който иска да подобри здравето си и да изглежда добре.

Нина Филипова от София

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On