С капките Хепавитал вече изглеждам и се чувствам по-добре

Хепавитал ползвах, за да направя прочистване на черния дроб и жлъчката, след като реших, че пробвам нов метод на отслабване

otslabnah vidimo

Хепавитал започнах да ползвам и след като видях резултата върху една приятелка на моя близка. Не познавам жената, но видях на снимки, че преди е изглеждала почти като мен – с корем и всичко останало. Помислих си, че съм ползвала толкова неща, защо сега да не ползвам и капките Хепавитал.

Започнах тримесечното прочистване преди около осем месеца. За този период успях да отслабна 17 килограма. Това нещо дори не съм си представяла, че може да възможно. За сведение – пазила съм 90 дневна диета и съм отслабвала само със седем килограма. За това време разбрах нещо много важно – каквото и да се прави, ако черния дроб не е прочистен, няма как да се случи нито отслабване, нито нищо.

А черния дроб най-добре се прочиства с капките Хепавитал. Поне от тях съм видяла добри резултати. И по-важното е, че се чувствам толкова добре, колкото добре не съм се чувствала след никоя диета.

Много е важно да се знае, че има начин човек да се освободи от шлаките. Важно е черния дроб да започне да работи добре, за да може да се стартира истинското, здравословно и необходимо отслабване.

Мария Манова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On