Хората не разбират какво е да си дебел

Но забележете само как звучи „дебел“ – това е слузест етикет, който ти лепят

хепатит Избягват да говорят за килограми пред теб, гледат те със съжаление, когато седнете да хапнете някъде. А някой от момичетата дори странят от теб, все едно мазнините от тялото ти ще се лепнат за тях, като някаква заразна болест. Но все пак това е болестта на нашето време, храната се превърна в легален наркотик и замести дори алкохола. И все пак това да си дебел си има и екстри – стрии, целулит, толкова голям корем, че забравяш как изглеждат краката ти. Лично аз се чувствах, като гумено мече, забавлявах племенниците си, като пусках музика и танцувах. Бях станала спец в самоиронията. Но дойде един ден, в който трябваше да престана да бъда клоун и да обърна внимание на здравето си.

Капките Хепавитал ми помогнаха да се изчистя и да се почувствам добре. Отслабнах и започнах да изглеждам нормално, сякаш някаква друга част от мен си беше отишла. Вече нямаше да използвам килограмите си, като параван и да забавлявам останалите с тях. Сега трябва да се науча да живея със слабата Лина и в никакъв случай не смятам, че без излишната маса върху ми ще съм скучна и безинтересна.

Лина Добрева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On