Идват избори! Аз ще гласувам за здравето си!

Най-хубавото, което мога да направя за себе си е да обърна внимание на собственото си здраве

избор

Понеже гледах новини и после имаше някаква предизборна хроника, се сетих, че мога да ви върна жеста и да напиша няколко добри думи от сърце за вашия продукт капките за прочистване на черен дроб и жлъчка – Хепавитал.

Аз телевизия много рядко гледам и затова останах отвратена от онова, което видях. Помислих си – не може ли всеки да направи нещо хубаво за себе си? Да даде шанс на своето собствено добро? Да гласува за здравето си, например…

Аз наистина избрах да гласувам за моето здраве и затова със сигурност ще направя поне още няколко прочиствания с капките. Предполагам, че който и от кандидатите да избера, никой няма да се загрижи за моя живот, затова аз съм тази, която трябва да направи нещо. И онова, което избирам да направя е да се чувствам толкова добре, че да мога да гласувам на поне още 15 избори. Колко му е – това са още 60 години към моите 30 години живот… Баба ми почина на 94, може и да да съм наследила нещо от нейното дълголетие.

Но каквото и да съм наследила, ако чакам наготово, нищо няма да се случи… За здравето се изискват грижи и собствено отношение. И с политиката е така – гласуваш за онзи, който е в сърцето ти, за който си убеден, че ако не е достатъчно добър, то поне няма да навреди толкова много.

Милена Апостолова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On