Имах увеличен черен дроб, капките Хепавитал ми помогнаха

Хепатомегалия се нарича увеличен черен дроб, и е сравнително тежко заболяване

увеличен черен дроб
Искам да кажа нещо за това заболяване. Трябва да се знае, че черния дроб може да се увеличи както от болест, която го е засегнала, така и от заболяване на други органи и системи в тялото. Повечето лекари, при които бях, ми казаха, че това е по-скоро симптом, отколкото нещо по-сериозно. И така да е, хепатомегалията е състояние, които не бива да бъде игнорирано.

При мен се случи, защото аз от дълго време имам болно сърце, и точно това заболяване оказа влияние и на състоянието на черния дроб.

Искам да ви кажа, че увеличението на черния дроб може да се забележи само от лекар или само след преглед. Освен това, този симптом може да протече и без кой знае какви болки, или нещо подобно. Аз например дълго време изпитвах тежест, умора, нямах сили и все гледах да легна, да седна и да си почина.

Добре е да се обърне внимание на черния дроб, но също така е добре и да се направи нещо, за да се ликвидира заболяването, което е причинило уголемяването на черния дроб. Затова профилактиката е много важна.

Георги Попов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On