Имам ново самочувствие след като ползвах капките Хепавитал

Мога да се похваля с ново самочувствие, след като ползвах капките Хепавитал. С тяхна помощ успях най-после да влязя в дрехи, които съм носила преди 5-6 години

самочувствие

Когато става дума за здраве, човек трябва да забрави какво е самочувствие. Но, истината е, че след като се погрижим за здравето, става така, че добиваме и самочувствие.

Сигурно няма да повярвате, но аз успях да отслабна, след като ползвах капките Хепавитал, с цели 14 килограма. И това го постигнах като заедно с отслабването се погрижих и за стеатозата, която ми откриха.

Имах сравнително висока степен на омазняване на черния дроб. Да, тук вече не става дума, че трябваше да се погрижа за моето самочувствие, но и за здравето ми. Много е трудно да говоря за това, но ще трябва да си призная. Истината е, че за появата на омазняването на черния дроб вина имам само аз. Аз сама си я причиних тази стеатоза. Защото бях лакома, защото ядях като разпрана, както казваше майка ми. Преди две години и нещо аз тежах 89 килограма, при положение, че съм висока около метър и шейсет. Ужасна история, която не искам да си припомням.

Минах на малко по-щадящ хранителен режим, започнах да пия и капките Хепавитал, и отслабнах за осем месеца с 14 килограма. Това за мен е голям напредък. И голям подарък за моето здраве и самочувствие.

Клара Томова на 31 години от София

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On