Имам язва и проблеми с черния дроб

Когато нещата се влошат, човек се сеща за много начини, по които може да ги оправи

язва

Аз съм от много години язваджийка. Някой път имам чувството, че така съм родила. Все гледам да пазя диета, да ям каквото трябва, но не винаги успявам. А и у нас са все мъже, тях не ги интересува аз трябва и да пазя диета, или не. Слава Богу, здрави са, и децата ми, и съпруга ми. Язвата ми създава големи проблеми, но аз съм свикнала. Лошо е, че сега, като започнах да остарявам и други неща започнаха да ме болят. Скоро ми намериха проблеми с черния дроб. Опитвам се да свикна с мисълта, обаче много се изплаших, като разбрах. И сега ми е особено, защото с язвата бях свикнала, а това е нещо ново за мен. По-стара съм и ще ми е трудно. Не че диагнозата е кой знае колко сериозна, но в комбинация с язвата се явява проблем, защото изисква внимание какви точно лекарства ще взимам.

Затова, преди да започна каквото и да е, аз реших да направя едно-две прочиствания на черния дроб с капките Хепавитал. И ги направих. Сега пиша, за да споделя резултата, така, както се бяхме разбрали. Доволна останах, защото капките Хепавитал, които взех заради моето заболяване на черния дроб, се оказаха много полезни от две страни – от една страна помогнаха на черния ми дроб, а от друга действаха без да ми навредят на стомаха. Ето на това казвам аз балансиран и добър продукт.

Нели Стоева от Сливен

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On